close
FILTERS
Maat expand_less
Patroon expand_less
Prijs expand_less

Oosterse wandlamp

6 producten
Titel arrow_drop_down

Zenza wandlampen maken elke muur spannend!

De oosterse wandlampen van Zenza geven veel sfeer en warmte in huis. De oosterse wandlampen van Zenza zijn verkrijgbaar in meerdere vormen en met verschillende elegante patronen. Elk patroon creëert een uniek schaduwpatroon wanneer je de lichtbron aandoet. Ook wanneer de verlichting niet aan is zijn de muurlampjes een prachtig kunstwerk aan de muur. Oosterse wandlampen zijn een fantastische manier om van je huis een uniek en warmtevol thuis te maken. Heb je een donker plekje in je huis? Wandlampjes zijn dan een mooie oplossing. Plaats om donkere hoeken op te lichten en een gezellige sfeer te bevorderen op die plek een oosterse wandlamp. Met een oosterse wandlamp fleur je elke donkere hoek in je interieur op. 

Montage oosterse wandlampen

De wandlampen van Zenza hebben allemaal een stekker dus heel makkelijk te gebruiken. Waar je maar wilt! De stekkers zijn gemaakt van doorzichtig materiaal. Hierdoor valt het snoer zo min mogelijk op. De meeste wandlampen zijn ook geschikt voor directe wandmontage. Knip hiervoor het snoer door. De ronde wandlamp van Zenza is aan de bovenkant en soms ook aan de onderkant open. Hierdoor zie je niet alleen het unieke schaduwpatroon maar geeft de oosterse wandlamp ook functionele verlichting. Combineer oosterse wandlampen binnen met andere oosterse woonaccessoires voor een samenhangend thema. Elke oosterse wandlamp is hand en met liefde gemaakt! 

De juiste lichtbron

Alle lampen van Zenza worden geleverd zonder lichtbron. Voor de beste resultaten met onze gaatjeslampen, raden we aan een gloeilamp met transparant glas te gebruiken. Dit zorgt voor optimale schaduwpatronen en maakt de lichtbron zelf minder zichtbaar. LED-lampen zijn een uitstekende, energiezuinige keuze en werken goed met onze ontwerpen. De meeste LED-lampen vallen in energieklasse A. Onze wandlampen hebben meestal een E14 of E27 fitting. Bij elke oosterse wandlamp staat aangegeven hoeveel lichtbronnen nodig zijn, welke fitting en de benodigde wattage. Maak je een oosterse wandlamp extra bijzonder door te kiezen voor een dimbare LED-lamp. Om een dimbare LED-lamp te kunnen dimmen heb je een dimmer nodig. Heb je geen dimmer? Kies dan voor een smart lamp.

Vergelijk