close
FILTERS
Prijs expand_more
Levertijd expand_more

Kaarslicht

37 producten
Titel arrow_drop_down

Zenza waxinelichthouders

Sfeervolle waxinelichthouders, Oosterse kandelaars en fijne geurkaarsen zijn onmisbare accessoires in Zenza’s interieur collectie. Alle waxinelichthouders en kandelaars zijn handgemaakt, zoals je van Zenza mag verwachten.

Gouden en zilveren waxinelichthouders

We hebben prachtige zilveren en gouden waxinelichthouders met gaatjespatronen, die een mooie match vormen met onze Oosterse lampen. Je vindt deze theelichthouders bij ons in de vorm van een maan, de hand van Fatima, en in ronde vormen. Wanneer je het waxinelichtje aansteekt, zal je zien dat er een speels schaduweffect ontstaat – net als bij onze lampen!

Waxinelichthouders van natuurlijke materialen

Wij houden van natuurlijke materialen, zeker als het op waxinelichthouders aankomt! Onze zoutstenen en alabaster waxinelichthouders lichten warm op als je ze aansteekt, het materiaal is prachtig doorschijnend.

Glazen kandelaars en Oosterse kandelaars

We hebben een populaire collectie van met goud beschilderde glazen kandelaars (kaarsenhouders), die je ook als vaasje kunt gebruiken. Ook vind je bij ons koperen kandelaars met een Oosterse tint in verschillende formaten.

PS Wist je wel dat je altijd nog mooier bent als je door kaarslicht wordt beschenen? ;)

Vergelijk