Klantenservice: Maandag om 09:00 weer geopend

Copyright

© Copyright 2020 Zenza Webshop BV 2020
Alle rechten voorbehouden

Copyright
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bedoeld voor eigen of intern gebruik door onze klanten en het is niet toegestaan ​​de site te reproduceren, behalve door deze te downloaden en te bekijken op een enkele computer en / of een enkele hardcopy af te drukken. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Zenza is het niet toegestaan ​​deze website te verveelvoudigen, door te sturen of op een andere manier beschikbaar te stellen. Het is niet toegestaan ​​deze pagina te ontwerpen.

merken
Tenzij anders vermeld, zijn alle woord- en beeldmerken op deze pagina eigendom van Zenza holding BV. Het is niet toegestaan ​​deze merken te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Zenza webshop BV.

Informatie op de website
Deze website dient om onze klanten te informeren. Op deze website kunnen interactieve pagina's zoals recensies en vragen en antwoorden worden aangeboden. Zenza webshop BV is niet verantwoordelijk voor de meningen en berichten geplaatst door bezoekers / gebruikers op de website, en deze meningen en berichten weerspiegelen niet de mening of het beleid van Zenza.

Neem contact met ons op voor meer informatie.


Vergelijk