close
FILTERS
Prijs expand_more
Levertijd expand_more

Woontextiel

37 producten
Titel arrow_drop_down

Zachte kussens, ronde kleden en handgeweven spreien

Met een mooi kussen, kleed of deken van Zenza geef je karakter aan je bank en maak je een sterk geheel van je zithoek.

Zenza handgeweven spreien en dekens

We hebben een rijk aanbod van spreien met pompoms, linnen spreien en gemarmerde dekens. Onze handgeweven spreien en dekens geven extra structuur, en brengen je interieur daardoor meer tot leven.

Bohemian kleden en etnische kussens

Je vindt bij ons jute kleden, ronde kleden, zijden kussens, superzachte kussen van Tibetaanse schapenvacht, en kussen met etnische prints. O ja, en we hebben ook nog vierkante matrassen!

Hoe je woontextiel in kunt zetten

Vaak zijn kleden, kussens en spreien de snelste en makkelijkste manier om een sfeer in huis net even te veranderen, bijvoorbeeld bij de overgang van de seizoenen.

Spelen met een nieuwe kleur in huis door een paar nieuwe kussens, een andere vorm kleed op de vloer of  een nonchalante nieuwe deken over de rug van je bank, dat zijn de ingrediënten voor een snelle verandering.

Dat spelen met je interieur met woontextiel  is zo heerlijk om te doen, en het effect is groot. Het kan je huis meer pit geven, of meer zachtheid, wat jij wilt! Kijk naar onze mooimakers en kies een aantal van deze schoonheden bij elkaar voor het maximale effect.

Vergelijk