close
FILTERS
Maat expand_less
Alle opties
Patroon expand_less
Alle opties
Prijs expand_less

Oosterse tafellamp

47 producten
Titel arrow_drop_down

De oosterse tafellamp

Een tafellamp is een zeer veelzijdige lamp. Tafellampen worden vaak ter decoratie gebruikt maar kunnen ook zeer functioneel zijn. Zo biedt een tafellamp gericht licht voor lezen en werken. De oosterse tafellampen van Zenza zijn echte blikvangers in huis. Door de zorgvuldig uitgeboorde honderden gaatjes straalt er een betoverend patroon uit de lamp. Het prachtige patroon geeft aan elke ruimte een warme en gezellige sfeer. Naast de bekende filigrain tafellamp, de oosterse gouden tafellamp, de zilveren tafellampen en de messing tafellamp heeft Zenza een aantal nieuwe handgemaakte tafellampen aan hun collectie toegevoegd. Tafellamp keramiek. Deze prachtige lampen zijn gemaakt van aardewerk met een stoere kap van grof linnen. Perfect voor een bohemian interieur. Alle oosterse tafellampen van Zenza zijn handgemaakt, wat betekent dat elke lamp echt uniek is. Breng magie in huis met een oosterse tafellamp

De perfecte plek voor een oosterse tafellamp

Oosterse tafellampen zijn perfect voor het creëren van een ontspannen en rustgevende sfeer in de woonkamer en slaapkamer. De oosterse tafellampen van Zenza hebben allemaal een stekker en zijn hierdoor heel makkelijk te gebruiken. Waar je maar wilt! Zoals bijvoorbeeld op een nachtkastje, op een mooi dressoir of op een bijzettafel. En wat dacht je van op een kleine tafellamp op een wandplank of een mooie grote tafellamp op de vloer. Door de honderden gaatjes geven de tafellampen een uniek en magisch schaduwpatroon. Plaats je de lamp wat lager dan zie je dit patroon niet alleen terug op de wanden maar ook op de vloer. Verlicht de vloer in je woonkamer met de charme van een oosterse tafellamp. De oosterse tafellampen van Zenza worden met de hand gemaakt van natuurlijke materialen zoals messing, koper, zilver, rotan en aardewerk. Alle tafellampen hebben een eigen unieke uitstraling en charme.

Oosterse tafellampen combineren

Creëer een unieke sfeer door meerdere oosterse lampen te combineren! Combineer bijvoorbeeld een oosterse tafellamp met een oosterse hanglamp. Wanneer kiest voor meerdere lampen in dezelfde kleur en eventueel ook hetzelfde patroon creëer een je mooie sfeervolle eenheid. Een oosterse tafellamp kan ook heel goed gecombineerd worden met één of meerdere oosterse kandelaars. Zoek je een rotan tafellamp? Tafellamp Nile heeft een prachtige rotan voet met een kap van Egyptische katoen, de meest lange en sterke katoenvezel ter wereld. Alle tafellampjes van Zenza zijn tijdloos, duurzaam en geven aan elke ruimte een warm en fijn thuisgevoel. Elke lamp is hand en met liefde gemaakt!

Vergelijk