close
FILTERS
Prijs expand_more
Levertijd expand_more
Kleur expand_more

Verlichting

165 producten
Titel arrow_drop_down

Oosterse lampen met een moderne twist

Sfeervolle lampen

Zenza lampen brengen sfeer in alle hoeken van je huis. Jij kiest je smaak: wil je een klassieke Oosterse lamp, een Arabische lamp met een moderne twist, of een natuurlijke boho-lamp? Onze oosters getinte lampen creëren de prachtigste schaduwpatronen en decoreren je muren en plafonds daarmee. Zenza’s zilveren en gouden hanglampen, tafellampen, vloerlampen en plafonnieres zijn een totaalconcept, waarmee je makkelijk kunt combineren door je hele huis heen.

Handgemaakte lampen

Elke lamp is uniek. Elke lamp is handgemaakt in Egypte. En elke lamp is duurzaam, gemaakt om tientallen jaren mee te gaan. Wat bij ons centraal staat is dat  een lamp een blikvanger is, ook overdag als het licht niet brandt.

Lampen van natuurlijke materialen

Naast alle tijdloze zilveren en gouden lampen die Zenza heeft gemaakt de afgelopen 26 jaar, hebben we ook lampen van andere mooie natuurlijke materialen in de collectie. Seleniet, alabaster en loofah zijn nieuwe materialen waar we mee aan de slag zijn gegaan. Dat geeft een 'zen' gevoel aan je interieur, een stukje natuur in huis.

Alle soorten Zenza lampen

De lampen waar we in gespecialiseerd zijn: Filigrain lampen, Arabische lampen, Boho lampen, Hanglampen van natuurlijke materialen, Egyptische lampen en natuurlijk handgemaakte lampen. Alle lampen zijn fair en ethisch geproduceerd in onze eigen fabriek. Veel succes met het maken van jouw keuze! 

 

Vergelijk